21-09-2019

Local time at destination: 14.10
Local time at origin: 9.10
Time to destination: 0.33

Over een half uurtje is het eindelijk zover en arriveer ik in Thailand! Iets meer dan een halve dag geleden was het tijd om afscheid te nemen, en dat was toch wel gek. Het viel me best zwaar (en 3 maanden bleken toch veel nachtjes slapen, toen ik voor iedere dag een kort briefje schreef als afscheidscadeautje) en er zijn wel wat traantjtes gelaten.

Een eenzaam gevoel bekroop me op het moment dat ik dan echt alleen weg liep. En een gelukzalig gevoel stroomde door me heen toen ik opsteeg en me besefte dat ik pas over 13 weken weer op Nederlandse bodem zal staan. Ondanks de gemengde gevoelens en het vreemde idee om voor zo’n lange tijd niet in mijn vertrouwde omgeving te zullen zijn, had ik er zin in!

Geen idee van wat me allemaal te wachten staat.
Geen idee welke leuke dingen ik ga zien, doen en meemaken.
Geen idee op welke momenten ik het even zwaar ga krijgen.
Geen idee wie de mensen zijn waar ik mee op zal trekken.
Geen idee wat het retreat waaraan ik deel ga nemen me zal brengen.
Geen idee waar ik dag na dag zal slapen.
Geen idee welke herinneringen ik met me mee ga nemen.

En juist die onwetendheid maakt dat ik deze reis ben gaan maken. Degene die mij een beetje kennen weten dat het niet mijn sterkste punt is; liever heb ik controle, weet ik waar ik aan toe ben en een duidelijk uitgestippeld plan. Geen idee dus, hoe ik dit ga ervaren. Maar tot nu toe heb ik echt het gevoel dat het een goede keuze is geweest. We shall see!

De landing wordt ingezet, tijd om te gaan.

Hello Thailand!


PS. Wil je mijn reis volgen? Ik deel updates via Polarsteps, klik hier!

Lees ook mijn andere blogs:

0 reacties