ik help je graag met

de visuele vertaling van jouw content

ONLINE & DRUKWERK

e-books / (werk)boeken / magazines / social media content / productontwerp (planner, notitieboek, carddeck) / promotiemateriaal (brochure, flyer, poster)

& meer

Hoe ga ik te werk?

Samen met jou...

1 – CONTENT

Je mailt me jouw aanvraag en input voor het te ontwerpen product (een grove opzet is voldoende, bijv. in Word)

w

2 – CONTACT

Ik neem contact met je op om jouw wensen verder te bespreken en je eeen prijsopgave te doen

3 – CREATIE

Ik ga aan de slag en stuur je (vaak binnen 1 week) een eerste versie, waar jij jouw feedback op geeft

w

4 – COMPLEET!

Ik rond het ontwerp af (vaak binnen een aantal dagen) waarna je het definitieve bestand van me ontvangt

Wil je later toch nog wat kleine aanpassingen doen? Dat is altijd mogelijk, helemaal kosteloos! Voor grotere wijzigingen vraag ik een kleine vergoeding.

Wat anderen zeggen over mij:

“Het is fantastisch om met Kelly samen te mogen werken. Vanaf het eerste begin voel ik zoveel passie bij haar. Die liefde stopt ze dan ook echt in het werk dat ze maakt. Het is echt een cadeautje wanneer ik weer een nieuw ontwerp van haar ontvang. Het heeft mij veel werk uit handen genomen, zo mooi had ik het nooit kunnen maken, en gezorgd voor een flinke professionaliseringsslag van mijn product”

"Wat ik zo goed en fijn vind aan Kelly en haar manier van werken is dat ze onwijs goed luistert naar wat 'de klant' wilt. Ik vind haar helder in de communicatie, ze geeft duidelijk aan wat de klant kan verwachten als het gaat om planning, wat ze nodig heeft om goed te kunnen werken en ze is me vaak een stapje voor (daar hou ik van). Ze verplaatst zich volledig in de gebruiker van het product, snapt precies wat je bedoelt zonder dat je het zelf al 100% weet. Kelly denkt met je mee, komt met eigen unieke ideeën en geeft dat super creatief weer."

"Kelly heeft mij in een branding gesprek veel helderheid gegeven over mijn 'why'. Ze stelt de juiste vragen waardoor we bij de kern komen. Ook is ze snel in haar communicatie, wat fijn werkt. Ik houd ervan hoe georganiseerd en gestructureerd ze te werk gaat en ik heb echt het gevoel hebt dat ik begrepen word. Door in oplossingen te denken, opties en feedback te geven denkt ze altijd met me mee. Haar talent om een zeer ruwe schets en idee in mijn hoofd om te zetten naar zo’n mooie eerste versie, geweldig!”

"Kelly is Forza’s grafische wonder woman achter de schermen; persoonlijk & professioneel, iedere keer weer zeer waardevol voor nieuwe projecten! Creatief. Open. Gedreven. Puur. Vernieuwend. Eerlijk. Professioneel. Iemand met wie ik zeer graag samenwerk EN verder zie ontwikkelen."

"Kelly is een fantastische vrouw die met haar sensitiviteit, creativiteit en eigenheid op hele passende wijze bij je weet aan te sluiten. Ik ben eerlijk gezegd niet de makkelijkste klant, omdat ik nogal eigenwijs en zelf ook creatief ben. Dankzij Kelly heb ik een geweldig werkboek kunnen maken, ter ondersteuning van mijn consulting en groepsprogramma’s. Ik ben Kelly mega dankbaar en raad iedereen aan bij haar je productontwerp uit handen te geven!"

Voor mij is het állerbelangrijkst dat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat!

Loop je vast in het uitwerken van je ontwerpen? Ik denk graag met je mee.
Neem contact op